***Let op*** dit is een voorbeeld menu

De koks maken die dag een mooie samenstelling van vis, vlees en vegetarisch.

Voorgerechtjes:

  • Rundercarpaccio met parmazaanse kaas en truffel creme
  • Gekonfijte schotse zalm met saffraan crème 
  • Gepofte paprika gevuld met geitenkaas
  • Pate met een veenbessendressing 
  • Champignons gemarineerd met truffel crème 
  • Varkensfilet met een mosterddressing
  • Huisgemaakte krabsalade met augurk
  • Garnalen salade met cocktailsaus
  • Tartaar van rode biet en appel
  • Wrap gevuld met pulled chicken en kerriemayonaise
  • Stokbrood met kruidenboter

Soep:

  • Uiensoep (100ml)

Hoofdgerechten:

  • Biefstuk met pepersaus
  • Varkenshaas met stroganoff saus
  • Gevulde grotchampignon
  • Rouleuax van witvis gevuld met krab
  • Kipfilet gevuld met pestokaas
  • Brie gebakken in sesam en maanzaad
  • Rode mul filet met antiboise van tomaat en olijf
  • Rode kool met een stoofpeer
  • Huisgemaakt kroketje van rundvlees
  • Groentenquiche
  • Aardappelgarnituur

Dessert:

  • Bavarois van bosvruchten
  • Appelstrudel
  • Parfait van Bastogne
  • Vers fruit salade
  • Chocolade mousse
  • Brownie met noten

(op de foto ziet u onze mooi opgemaakte schaal met het voorgerecht en de bakjes gevuld met het hoofdgerecht deze portie is gemaakt voor 3 personen, let op u besteld p.p.)

Kerstproeverij 26 december

€ 45,00
Aantal
Winkelmandje
4 artikelen
€ 1234,68
Bestellen › ‹ Verder winkelen