***Let op*** dit is een voorbeeld menu
De koks maken die dag een mooie samenstelling van vis, vlees en vegetarisch.
Voorgerechtjes:
- Rundercarpaccio met parmazaanse kaas en truffel creme
- Gekonfijte schotse zalm met saffraan crème
- Gepofte paprika gevuld met geitenkaas
- Pate met een veenbessendressing
- Champignons gemarineerd met truffel crème
- Varkensfilet met een mosterddressing
- Huisgemaakte krabsalade met augurk
- Garnalen salade met cocktailsaus
- Tartaar van rode biet en appel
- Wrap gevuld met pulled chicken en kerriemayonaise
- Stokbrood met kruidenboter
Soep:
- Uiensoep (100ml)
Hoofdgerechten:
- Biefstuk met pepersaus
- Varkenshaas met stroganoff saus
- Gevulde grotchampignon
- Rouleuax van witvis gevuld met krab
- Kipfilet gevuld met pestokaas
- Brie gebakken in sesam en maanzaad
- Rode mul filet met antiboise van tomaat en olijf
- Rode kool met een stoofpeer
- Huisgemaakt kroketje van rundvlees
- Groentenquiche
- Aardappelgarnituur
Dessert:
- Bavarois van bosvruchten
- Appelstrudel
- Parfait van Bastogne
- Vers fruit salade
- Chocolade mousse
- Brownie met noten
(op de foto ziet u onze mooi opgemaakte schaal met het voorgerecht en de bakjes gevuld met het hoofdgerecht deze portie is gemaakt voor 3 personen, let op u besteld p.p.)
Kerstproeverij 26 december
€ 45,00